Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Βουλγαρικό Κόμμα Σκοπίων προτείνει- FYR και Βουλγαρία να έχουν κοινές πρεσβείες......TAΠΑΜΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ!


Το κόμμα της «Πολιτικής Δημοκρατικής Ένωσης» των Σκοπίων πρότεινε ο πρόεδρος του νέου αυτού πολιτικού φορέα, Πέταρ Κόλεφ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κόλεφ πρότεινε μια επαναστατική ιδέα για την περιοχή των Βαλκανίων στο πρότυπο των σκανδιναβικών χωρών.
«Ειλικρινά πιστεύω ότι η ιδέα θα πρέπει να γίνει δεκτή για διάφορες πτυχές της:
Πρώτον, για λόγους οικονομίας. Δεν βλέπω γιατί το υπουργείο Εξωτερικών της «Μακεδονίας» να μη σώσει μέρος των κονδυλίων που διατίθεται για την αγορά ή τη μίσθωση των διπλωματικών αποστολών 
και
https://www.echedoros-a.gr/2018/03/blog-post_70.html
Δεύτερον, έτσι στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα ότι εμείς οι άνθρωποι των Βαλκανίων προσπαθούμε για τις σύγχρονες και ευρωπαϊκές αξίες και είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε λειτουργικές ιδέες που έχουν εφαρμοσθεί σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές της Ευρώπης, την Σκανδιναβική Χερσόνησο», είπει ο Κόλεφ.
Πρόσθεσε ότι η διπλωματία των Σκοπίων, θα στείλει έτσι ένα σαφές μήνυμα για τη θέση της, διότι στα αντίστοιχα κτήρια (στις πρεσβείες) θα κυματίζουν οι σημαίες των Σκοπίων και της Βουλγαρίας μαζί με αυτές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: