Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ «ΔΙΑΛΥΕΙ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



Στα άκρα ο Βλάντιμιρ Πούτιν με την Τουρκία καθώς είναι έτοιμος να κλείσει άμεσα 300 τούρκικες επιχειρήσεις στη
Μόσχα και να στείλει στην ανεργία 85.000 τούρκους εργαζόμενους!

Σύμφωνα με τον τούρκικο τύπο, ο Ρώσος Πρόεδρος, μίλησε στο Ομοσπονδιακό Ρωσικό Φόρουμ «Λαϊκό Μέτωπο», στην Μόσχα και προανήγγειλε άμεσες ενέργειες ώστε να «τσακίσει» την είδη ταραγμένη τουρκική οικονομία

Αναλυτικά ο «Τσάρος» της Ρωσίας είπε πως θα βάλει «λουκέτο» σε 300 οικοδομικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία, πλήττοντας έτσι καίρια τη τουρκική οικονομία.

Η ενέργεια αυτή του Ρώσου προέδρου, όπως αναφέρει ο Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης, εκτός του ότι αφήνει αυτόματα χωρίς δουλεία περίπου 87 χιλιάδες άτομα, θα κοστίσει στην τουρκική οικονομία περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια, και θα προβεί δηλαδή σε ένα από τα πιο σοβαρά χτυπήματα στην ήδη προβληματική τουρκική οικονομία.

Αλλά ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν αρκέστηκε σε αυτό. Όπως τόνισε στην ομιλία του η Ρωσία δεν θα περιοριστεί στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας αλλά οι συνέπειες της τουρκικής ενεργείας θα είναι και στο στρατιωτικό πεδίο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ήδη οι πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο ρωσικός στόλος στην ανατολική Μεσόγειο βομβαρδίζει περιοχές δίπλα στα τουρκικά σύνορα, ενώ οι συριακές δυνάμεις του πρόεδρου Άσαντ προελαύνουν και κατατροπώνουν τους Τουρκομάνους που φεύγουν κυνηγημένοι από την ρωσική οργή κατά χιλιάδες μέσα στην Τουρκία.


taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: