Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Βόρεια Κορέα: "Ετοιμαζόμαστε για πραγματικό πόλεμο"

Χαμόγελα επιτυχίας στη Βόρεια Κορέα. Αυτό ήταν το κλίμα στην περιοχή απ’ όπου έγινε η εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας, τα ξημερώματα της Τρίτης 29.08.2017. Σημειώνεται ότι ο πύραυλος πέρασε πάνω από την Ιαπωνία και έσπειρε τον πανικό, καθώς παντού ήχησαν οι σειρήνες πολέμου.


Αυτή την εικόνα θέλει να στέλνει ως μήνυμα η Πιονγκγιάνγκ, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο πρακτορείο της, στη δημοσιότητα τις εικόνες του Μεγάλου Ηγέτη της να παρακολουθεί την εκτόξευση.





Ήταν ακόμη ένα μήνυμα προς τη Δύση, μαζί με την ανακοίνωση πως προετοιμάζεται για πόλεμο και εξακολουθεί να απειλεί το νησί Γκουάμ, , όπου οι ΗΠΑ διατηρούν στρατιωτική βάση.

Διαβάστε επίσης: Βόρεια Κορέα: Μια διαφορετική εκτόξευση με "ειδικό βάρος"



Η νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, υπό το βλέμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν και αυτή φυσικά, έγινε ως απάντηση από τη Βόρεια Κορέα στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας – ΗΠΑ, αναφέρει το επίσημο πρακτορείο της χώρας, KCNA.



Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν επέβλεψε την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς τύπου Hwasong-12 την Τρίτη ως απάντηση στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας-Ηνωμένων Πολιτειών, είπε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, χθες 29 Αυγούστου 2017.



Σύμφωνα με το KCNA, ο Κιμ δήλωσε, "Η πρόσφατη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, όπως και σε αληθινό πόλεμο, αποτελεί το πρώτο βήμα της στρατιωτικής επιχείρησης του Λαϊκού Στρατού της Κορέας στον Ειρηνικό και ένα βαρυσήμαντο πρελούδιο στην αναχαίτηση του Γκουάμ".

Σημειώνεται ότι η Βόρεια Κορέα απείλησε να εκτοξεύσει τέσσερις πυραύλους Hwasong-12 στη θάλασσα στα ανοιχτά της αμερικανικής επικράτειας του Γκουάμ στις αρχές του Αυγούστου, αφότου ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα αντιμετωπίσει "φωτιά και οργή" εάν απειλήσει τις ΗΠΑ


«Η πρόσφατη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, όπως και σε αληθινό πόλεμο, αποτελεί το πρώτο βήμα της στρατιωτικής επιχείρησης του Λαϊκού Στρατού της Κορέας στον Ειρηνικό και ένα βαρυσήμαντο πρελούδιο στην αναχαίτηση του Γκουάμ», δήλωσε επίσης ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ,Οnalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: