Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σκοπιανοί ζητούν να αναγνωριστεί γενοκτονία από την Ελλάδα!! ...AΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ!



 
Ακραίες φωνές στα Σκόπια ζητούν από την Ελλάδα να αναγνωρίσει γενοκτονία των "Μακεδόνων του Αιγαίου". 

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα ονοματοδοσίας των Σκοπίων κάποιες ακραίες φωνές στην ΠΓΔ επιμένουν ότι η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει γενοκτονία κατά των "Μακεδόνων του Αιγαίου" και ζητούν να αναγνωριστεί από την Ελλάδα.

Μια ομάδα πολιτών πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων με σκοπό τη συλλογή υπογραφών και χρημάτων ώστε να αρχίσει σχετική καμπάνια για τη γενοκτονία στους κατοίκους της «Μακεδονίας του Αιγαίου».

«Οι Ελληνες έδιωξαν από τις οικίες τους 1.000.000 άτομα, 300.000 «Μακεδόνες» δολοφονήθηκαν εκ των οποίων 20.000 παιδιά, 600 χωριά κάηκαν από το 1912 έως το 1965″ αναφέρει σχετικό πλακάτ με ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεκρών. Από τα μεγάφωνα ακούγονται διάφορα πατριωτικά τραγούδια για την "Μακεδονία του Αιγαίου".

Eικόνες και βίντεο από τη διαμαρτυρία στα Σκόπια:








Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: