Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Αλβανία: Για την αποστολή στο Αιγαίο-Τελετή στη ναυτική διοίκηση



Με την ευκαιρία της επιστροφής της ναυτικής αποστολής στην επιχείρηση «Sea Guardian» στο Αιγαίο Πέλαγος, σήμερα στη Διοίκηση της Ναυτικής Δύναμης στο Δυρράχιο, πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής των 21 συμμετεχόντων σε αυτήν.

Την τελετή άνοιξε ο αναπληρωτής διοικητής της ναυτικής δύναμης, κυβερνήτης πρώτης τάξεως, Σούμπι  Ζενελάι, ο οποίος εξ ονόματος των Ναυτικών Δυνάμεων και του διοικητή, στρατηγού Ουλμπέρ Ντογκιάνι, ευχαρίστησε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αφοσίωση που έδειξε η Αποστολή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην περιοχή λειτουργίας και την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ρόλος των αλβανικών ναυτικών δυνάμεων σε αυτήν την επιχείρηση ήταν  ο έλεγχος στην επιχειρησιακή ζώνη, για τη διακίνηση λαθρομεταναστών και την παρέμβασή τους,  παρέχοντας βοήθεια σε περιπτώσεις  όπου  εκ των πραγμάτων υπήρχε κίνδυνος για τις ζωές τους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: