Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Οι ΗΠΑ δημιούργησαν και δώρισαν στα Σκόπια ειδικό σκοπευτήριο για την αστυνομία

Ο Αμερικανός πρέσβης (α) και ο υπουργός Εσωτερικών εγκαινίασαν τη νέα εγκατάσταση της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί από σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο νέο στρατόπεδο στο αστυνομικό συγκρότημα Γκόρτσε Πετρόφ σε διαμορφωμένη αίθουσα σκοποβολής. 

Η εγκατάσταση είναι δωρεά της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αξίας 900 χιλιάδων δολαρίων. Τα εγκαίνια αυτού του αμερικανικού κέντρου έγιναν από τον υπουργό Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια, Τζες Μπέιλι, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η δυνατότητα για ασκήσεις τακτικής και σκοποβολής θα βοηθήσει τους επαγγελματίες στην επιβολή του νόμου στη «Μακεδονία» εξυπηρετώντας καλύτερα τους πολίτες.
«Ένας από τους βασικούς τομείς υποστήριξης είναι η εκπαίδευση και η δωρεά εξοπλισμού με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής ικανότητας της αστυνομίας. 
Οι κοινές μας δεσμεύσεις μέχρι στιγμής αποτελούν παράδειγμα ειλικρινούς συνεργασίας και φιλίας», δήλωσε ο Σπασόφσκι.
Ο χώρος του σκοπευτηρίου είναι χτισμένος από χάλυβα, έχει ισόγειο και υπόγειο, ενώ παρέχεται η δυνατότητα οπτικής παρατήρησης από  ειδική πλατφόρμα. Στην εγκατάσταση θα υπάρχουν 50 κάμερες που θα καταγράφουν τα πάντα από ένα ξεχωριστό κτήριο στον ίδιο χώρο, όπου και θα αξιολογούνται.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: