Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

VMRO: «Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού - Eκβιάζουν μέχρι και οικογένειες βουλευτών»







Δραματική είναι η νύχτα στα Σκόπια. Tο VMRO κάνει καταγγελίες-φωτιά για δωροδοκία βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν θετικά.
Ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ ΓιανούσεφΣοβαρές, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τις δωροδοκίες βουλευτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις.
«Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και εκβιάζουν μέχρι και τις οικογένειες βουλευτών», δήλωσε, σύμφωνα με το a1on.
Οπως είπε, έφτασαν να προσφέρουν σε βουλευτές από 250.000 ευρώ μέχρι 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές. Ο Γιανούσεφ τόνισε ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν υπέκυψαν στις δωροδοκίες, χωρίς να αποκαλύπτει τα ονόματά τους, αφήνοντας την υπόθεση στα χέρια των αρμόδιων οργάνων.
Η συζήτηση στην Βουλή ήταν να αρχίσει στις 13.00 ώρα Ελλάδος, μετατέθηκε για τις 16:00 ώρα Ελλάδος αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ. Ίσως η νέα καθυστέρηση να οφείλεται στο γεγονός όπως μεταδίδουν σκοπιανά ΜΜΕ ότι στον Ζόραν Ζάεφ λείπουν 2 με 3 βουλευτές για την πλειοψηφία.
Ο εκπρόσωπος Ταλάτ Ξαφερί ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 21:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδος), ωστόσο, το VMRO-DPMNE ξεκαθαρίζει ότι γι’ αυτούς η συζήτηση τελείωσε.
Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αντιπολίτευσης προσέφυγε σε αρμόδια όργανα, μετά από τα καταγγελίες σε διάφορα ΜΜΕ, πως ασκήθηκε πίεση μέσω εκβιασμών, απειλών ή δωροδοκιών σε βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές.



Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: