Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σκόπια: Η συνάντηση του Ζάεφ με τον πρόεδρο Τραμπ διήρκεσε ..δύο δευτερόλεπτα

 "Ο ...προσωπικός φωτογράφος του Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ, στον κόκκινο κύκλο- απαθανατίζει τη συνάντηση Τραμπ- Ζάεφ"

 
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μια συνάντηση που κράτησε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, το ιστορικό γεγονός απαθανατίσθηκε όχι από κανέναν επαγγελματία φωτογράφο αλλά από τον προσωπικό του …φωτογράφο, δηλαδή, τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμίτροφ, σημειώνει η σλαβική Alfa TV στην ηλεκτρονική της ενημέρωση.
Η πηγή σχολιάζει ότι μέσα σε αυτά τα δύο δευτερόλεπτα, καθώς ο Τραμπ σηκώθηκε και πήγαινε για την έξοδο, όπως γράφει ο Ζάεφ στη σελίδα του στο Facebook «πρόλαβε να του εκφράσει τη στήριξη της πρωτοβουλίας του μέσα από τη Διακήρυξη για την υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε ο γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ». Επιπλέον,  αφιέρωσε χρόνο για «να του ευχηθεί την επιτυχή έναρξη της μεταρρύθμισης του ΟΗΕ», όπως σημειώνεται.
Μάλιστα, η Alfa TV, παρουσιάζει και το σχετικό βίντεο της …συνάντησης Ζάεφ με Τραμπ.
(alfa tv)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: