Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αναρχικοί έκαψαν στρατιωτικό τζιπ στο Γουδή

Image

 Περίεργος εμπρησμός σε στρατιωτικό τζιπ που σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ, έγινε γνωστός σήμερα μετά από ανάληψη ευθύνης από την αναρχική ομάδα Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ», στο Ιντιμίντια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα, οι αναρχικοί υποστηρίζουν ότι "Το βράδι του Σαββάτου 25/6 διεισδύσαμε σε μια εγκατάσταση του εθνικού στρατού στο Γουδί, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο κομμουνιστής αγωνιστής Νίκος Μπελογιάννης τον Μάρτη του 1952 και κάψαμε ένα στρατιωτικό τζιπ".

Πρόκειται για το κτίριο της Σχολής Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού, η οποία εδρεύει σε στρατόπεδο στο Γουδή, το οποίο όμως ουσιαστικά δεν είναι ενεργό.

Λειτουργεί μόνο ως Σχολή και είναι ανοιχτό τις καθημερινές μέχρι τις μεσηβρινές ώρες που αποχωρούν οι σπουδαστές.
Στο κτίριο υπήρχε αξιωματικός υπηρεσίας την ώρα που έγινε αντιληπτός ο εμπρησμός. Η έγκαιρη επέμβασή του απέτρεψε την ολοσχερή καταστροφή του τζιπ.


Το περίεργο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr είναι ότι οι κάμερες δεν έδειξαν κάτι. 

Το ΓΕΣ μέχρι στιγμή πάντως τηρεί σιγή για το περιστατικό.

Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: